Tetova News

2600 të diplomuar të papunë në Tetovë (VIDEO)

Mbi 2600 të rinjë në qytetin e tetovës edhe pse kanë diplomuarë akoma nuk kanë gjeturë një vend pune dhe janë paraqiturë si të papunë ...


Mbi 2600 të rinjë në qytetin e tetovës edhe pse kanë diplomuarë akoma nuk kanë gjeturë një vend pune dhe janë paraqiturë si të papunë në agjensionin për punësim më Tetovë, trasnmeton Televizioni Koha.
Për këtë arsyje agjensioni për punësim në bashkëpunim me zyrën për karierë në universitetin shterorë të Tetovës kanë mbajturë një prezentim për mundësit e vetë punësimit, marrjen e grandeve, marrjen e kredive të ndryshme dhe të gjithë mundësit që i ofron agjesioni për punësim në Tetovë.
Udhëhqësi i agjensionit për punësim në Tetovë Tomisllav Trifunovski thotë se ky prezantim ka për qëllim që të njoftojë të rinjët për mundësitë e punësimit që janë gjatë vitit 2014 dhe gjatë viteve në vazhdim.
Ndësa kordinatori nga agjensioni për punësim Abylxhelal Jonuzi thotë se nga numri i të punësuarve në këtë janë mbi 2600 dhe përë këtë arsyje ne sot jemi këtu për ti dhënë udhëzime dhe tu prezantojmë projekte.
Ky projekt është përkrahurë edhe nga UNDP-ia dhe ka për qëlim uljen e numrit të rinjëve të papaunë sidomos për ata që janë nënë moshëm 29 vjeçare. /Tv Koha/

Related

Top 3605893969102813965
item