Tetova News

Euro Surovina

Qendra per grumbullimin e mbeturinave te metaleve: hekur alumin baker mesing Ben grumbullimin e letres,plastikes,nejllonit dhe gomave te...


Qendra per grumbullimin e mbeturinave te metaleve:
hekur
alumin
baker
mesing
Ben grumbullimin e letres,plastikes,nejllonit dhe gomave te vjetra.
Gjithashtu ben nderrimin e akumulatoreve te vjeter me te rinj te firmes TOPLO
Transporti i mbeturinave falas
Kontakt telefonat:
070 224 349
071 224 349
071 204 070
044 378 350
Related

Reklama 6825717109717396564
item