Tetova News

Gëzuar festën e Kurban Bajramit nga Hotel Royal në Tetovë!

Hotel ROYAL Tetovë Në periferi të qytetit të Tetovës, në afërsi të pishinës Aquapark dhe në afërsi të të dy universiteteve të Te...
Në periferi të qytetit të Tetovës, në afërsi të pishinës Aquapark dhe në afërsi të të dy universiteteve të Tetovës, ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi më i përshtatshëm dhe me diskrecion për pak çaste intime.
Një vend ideal për të gjetur qetësinë,ambienti i mrekullueshëm dhe me shumë gjelbërim, ajri i pastër, bari që punon 24 orë.

Salla e konferencave me kapacitet 30 – 35 persona, ju ofron mundësinë grupeve, shoqatave dhe institucioneve të ndryshme për të organizuar konferenca, takime, trajnime dhe aktivitete të tjera.

Për disa orë çaste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse për te kaluar një natë dhoma nga 16,20 dhe 30 euro.

Kontakt telefonat:

070 537 313


070 209 571


Related

Urime 2360222423686296897
item