Tetova News

Italpaviment Tetovë

Italpaviment merret me tregtimin e pllakave të gresporcelanit të firmave italiane me renome botërore NovaBell, NAXOS, Cerim, Flaviker Pi...


Italpaviment merret me tregtimin e pllakave të gresporcelanit të firmave italiane me renome botërore NovaBell, NAXOS, Cerim, Flaviker Pisa etj.
Pllaka të gresporcelanit për dysheme, banjo, korridore, ballkone, shkallë, kuzhina dhe ambiente e hapësira të tjera..
Pllaka të klasit të parë, të prera me laser dhe me cmime të volitshme, sepse Italpaviment është vetë importues I certifikuar dhe I drejtpërdrejtë I tyre nga Italia.
Transporti është gjithnjë falas

ITALPAVIMENT
Rruga e Ilindenit 836
Përballë objektit të vjetër të USHT-së
Italpaviment_ma@yahoo.com
071 813 219
Related

Italpaviment 98191279374727821
item