Tetova News

Java e Filmit Shqiptar në New York, 21 - 27 nëntor 2014

Pershendetje miq dhe perfaqesues te mediave, Jemi te lumtur qe te prezantojm programin e kompletuar te Javes se Filmit Shqi...Pershendetje miq dhe perfaqesues te mediave,

Jemi te lumtur qe te prezantojm programin e kompletuar te Javes se Filmit Shqiptar ne New York - edicioni i III-te, qe do te zhvillohet  si gjithmone  prej dates 21 deri me 27 nentor 2014.
Programi perbehet prej 49 filmave filmave; metrazh I gjate, I shkurter dhe ai dokumentar.


Ne attachment e keni materialin e pergaditur ne dy gjuhe, rreth historikut te Jave se Filmit Shqiptar.

Per cdo informate shtese ju lutem na kontaktoni neper mes emailit ose websajtit tone: http://albanianfilmweek.net/

Sinqerist,
AFW Team

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Dear friends and media representatives,
We are thrilled to announce the complete program for Albanian Film Week III Edition in New York. As always it will be held in November from 21st through 27th. The program contains 49 films, a mix of long films , short films and documentaries. Link: http://albanianfilmweek.net/program/
For your consideration, I've attached the history of Albanian Film Week project, that is written both in English and Albanian. 
For more information, please contact us via email or web site: http://albanianfilmweek.net/

Sincerely,
AFW Team
Related

Lajmërime 2671473570607361420
item