Tetova News

Kjo reklamë i ka thyer të gjitha rekordet e shikueshmërisë (VIDEO)

Në reklamat për veshjet e brendshme nuk ka  ndonjë befasi – manekine të bukura, të lumtura dhe të kënaqura në një ambient që vetëm m...Në reklamat për veshjet e brendshme nuk ka  ndonjë befasi – manekine të bukura, të lumtura dhe të kënaqura në një ambient që vetëm mund të ëndërrohet…Megjithatë, është shfaqur reklama me një befasi të këndshme, transmeton Tetova News.
Kjo video e reklamës ka mbi 13 milionë shikime në YouTube. Ka qenë efekti i befasisë që i ka shtyrë kaq shumë njerëz që ta shikojnë.

Shikojeni se për çfarë befasie bëhet fjalë!  /tetovanews.info/

Related

Lajme 2042025390371564162
item