Tetova News

Produksioni Muzikor DARDANIA

Produksioni Muzikor DARDANIA nga Tetova ben organizimin e dasmave Tuaja me kengetarë dhe kengetare sipas deshires se dasmorit. Gjithas...


Produksioni Muzikor DARDANIA nga Tetova ben organizimin e dasmave Tuaja me kengetarë dhe kengetare sipas deshires se dasmorit.
Gjithashtu ben shumezimin e video kasetave 8 dhe 10 ne VHS dhe SVH ,incizimin me kamera ne gazmendet Tuaja familjare dhe jep kamera me qera.

Kontakt tel 070 717 330 dhe 070 263 540
Related

Reklama 2790270920932968344
item