Tetova News

Si të fitoni para online nga shtëpia

Keni dëgjuar nga të afërmit tuaj jashtë shtetit se ekzistojnë kompani të cilat paguajnë për të parë reklama në internet, por nuk e dini ku...

Keni dëgjuar nga të afërmit tuaj jashtë shtetit se ekzistojnë kompani të cilat paguajnë për të parë reklama në internet, por nuk e dini ku gjenden këto kompani?  Doni të fitoni para nëpërmjet internetit pa harxhuar shumë kohë?
Atëherë Kompania ProBux është zgjedhja e duhur
ProBux është një kompani amerikane e cila funksionon online dhe ka një rrjet tepër internacional shtrirjeje. Kompania pranon çdo person për t’u regjistruar dhe paguan për shikimin e reklamave. ProBux është kompani 100 % legale dhe shpërblimet monetare i bën nëpërmjet llogarive në PayPal. Reklamuesit në ProBux janë të ndërgjegjshëm, anëtarët e këtij website paguhen për të parë reklamat, pra është një sistem i drejtë për të gjithë.
Si fitohet në ProBux? Ka tre mënyra fitimi:
 • Pagesa e drejtpërdrejtë që merret duke parë reklamat apo bërë punë të vogla që të jepen online
 • Komisioni që paguajnë Rented Referrals
 • Komisioni që paguajnë Direct Referrals
Hapat që duhen ndjekur për të fituar mbi 1000$ në muaj me vetëm 10 minuta kohë të harxhuar në ditë:
 1. Në fillim duhet të regjistrohesh në Probux duke klikuar këtu:
 2. KLIKO KËTU PËR T’U REGJISTRUAR
 3. Pas regjistrimit, dy javët e para do klikoni për të parë reklamat. Kjo është pjesa më e vështirë, sepse njerëzit këtu dorëzohen dhe nuk e vazhdojnë më tutje strategjinë. 2 javët e para do fitoni vetëm 0.04$ në ditë, e cila shumëzuar për 15 ditë do të ju japë 0.6$. Me 0.6$ dollarë do blini paketën e parë me 3 Rented Referrals, të cilët do fillojnë te bëjnë para për ju dhe ju do të paguheni nëpërmjet komisioneve të tyre
 4. Pasi të keni blerë paketën me 3 Rented Referrals, ju do të vazhdoni të klikoni reklamat përditë, por kësaj radhe do të fitoni nga 0.16$ në ditë, e cila do të ju japë mundësinë të blini 3 Referrals të tjerë pas 7 ditësh.
 5. Javës tjetër kur të keni blerë 3 Referrals të tjerë duke e çuar numrin e tyre në 6 dhe të vazhdoni të klikoni reklamat përditë, ju do të jeni në gjendje të fitoni 0.26 $ në ditë duke ju dhënë mundësinë të blini paketën me 5 Referrals në fund të javës.
 6. Javës tjetër do të fitoni nga 0.46 $ në ditë e kështu me radhë sa më shumë Referrals të blini aq më shumë do të u shtohen fitimet në ditë. Ju mund të shtoni fitimet në ditë duke bërë punë të vogla që ju ofron website si dhe duke u munduar t’i mbani aktive Referrals-at.
 7. Do vazhdoni kështu duke shpenzuar vetëm 10 minuta në dite derisa të keni bërë 200 Referrals, atëherë do të keni mundësinë të fitoni 4 $ në ditë, do të kaloni llogarinë tuaj nga Standard ne Golden dhe fitimet tuaja ditore do rriten më shumë.
 8. Në këtë mënyrë do të vazhdoni përditë duke klikuar reklama, bërë punë të vogla dhe fituar nga komisionet e Referrals-ve deri sa të arrini shumën e më shumë se 1000$ në muaj.
ProBux website ka edhe një forum shumë të zhvilluar ku mund të këmbeni eksperienca me anëtarët e tjerë të websitit.
Në forum keni shumë shkrime të tjera nga anëtarë të tjerë të kompanisë ProBux nga gjithë bota në gjuhe të ndryshme, ku shpjegohet si të fitosh më shumë para sa më shpejt nëpërmjet ProBux, gjithashtu janë dhe disa qindra publikime nga anëtarë të ndryshëm, ku tregohet si te tërheqësh paratë e fituara nga ProBux
ProBux është një mënyrë shumë e mirë për të fituar para nëpërmjet internetit pa shumë mundime, vetëm duhet të kesh durim dhe vullnet të hysh çdo ditë në website për 5-10 minuta
 • Ekzistojnë disa strategji shumë të mira për të fituar para shpejt në ProBux.
 • Gjithashtu keni dhe shumë video në YouTube që ju shpjegojnë si të fitoni para sa më lehtë me ProBux
 • Sistemi lejon vetëm nga 1 account (llogari) për person (1 IP adress – 1 account)
Ju urojmë suksese dhe mos harroni të klikoni KLIKONI KËTU PËR T’U REGJISTRUAR dhe për tu bërë anëtarë dhe për të klikuar reklamat.
Pasi të regjistroheni, mos harroni ti klikoni reklamat që juve do të ju sjellin përfitime, “VIEW ADS”. Shiko fotografinë e mëposhtme për t’i klikuar reklamat/kohasport

Related

Fito online 4890459709863626393
item