Tetova News

Auto Pjesë "GURRI"

Auto Pjesë "GURRI" 070 578 089 Bëjmë shitjen dhe montimin e të gjitha pjesëve të veturave të të gjitha llojeve të mundshme...


Auto Pjesë "GURRI"
070 578 089
Bëjmë shitjen dhe montimin e të gjitha pjesëve të veturave të të gjitha llojeve të mundshme.
Blejmë vetura jashtë vendit për pjesë këmbimi.
Vendndodhja: 
Gjendemi rrugës së vjetër nga Tetova për në Shkup,në fshatin Grupçin, afër pikës së karburantit Jani


Related

Video 5788209351880081937
item