Tetova News

Servis Kärcher - Tetovë

Servisim dhe riparim i të gjitha makinave me presion të lartë për pastrim dhe larje të automjeteve, tapeteve (tepikëve) dhe qilimave etj...


Servisim dhe riparim i të gjitha makinave me presion të lartë për pastrim dhe larje të automjeteve, tapeteve (tepikëve) dhe qilimave etj.
Shitje të makinave për larje dhe pastrim të markës Kärcher.
Ndodhet afër Shkollës së Mesme Tekstile në Tetovë
Kontakt telefoni: 070 509 706


Related

Top Lajm 3214209770336665439
item